Op zaterdag 16 juni 2018 worden in het idyllische centrum van Barendrecht, de Dorpsstraat, het Doormanplein en rond de dorpskerk en in de zaal van de dorpskerk ca 85 kramen geplaatst. Kunstenaars uit heel Nederland exposeren en verkopen hier eigen werk van hoog niveau. Het publiek kan, wandelend langs de kramen, ongedwongen kennismaken met een uitgebreid aanbod van schilderijen, keramiek, tekeningen, aquarellen, computer- en fijnschilderkunst.

De Barendrechtse Kunstmarkt biedt een breed scala aan kunst– en kunstnijverheidsproducten en laat het publiek direct in contact komen met de kunstenaar.

BinnenplaatsenFoto  ZomerMarkt
De zaal naast de dorpskerk: "De Ontmoeting" is ook bij de kunstmarkt betrokken. Hier werd voornamelijk kwetsbare kunst alsmede computerkunst  geplaatst. In de zaal worden geen kramen maar tafels geplaatst. Er is ruimte voor 10 kunstenaars. De prijs van een plaats in "De Ontmoeting" is hetzelfde als voor een kraam op het plein. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u hier een kraam wilt.

 

De Kosten
De kraamhuur bedraagt € 49.50

 


Kwaliteit
Jo Polak en René Baan hebben in de voorgaande jaren hard gewerkt om van de 33ste Barendrechtse kunstmarkt een landelijk bekend en kwalitatief goed evenement te maken. Vele kunstenaars komen jaarlijks terug om op dit evenement hun werk te verkopen. De organisatie selecteert op: KWALITEIT, ORIGINALITEIT EN VARIATIE. 

 

Nieuwe deelnemers, welke geen eigen website hebben,  wordt verzocht nadere informatie en recente foto´s van eigen werk toe te sturen

 

 

  • De kramen zijn vier meter lang en voorzien van een wit bovenzeil. 
  • In het gemeentehuis worden tafels van ca. 4 meter geplaatst zonder bovenzeil
  • De kunstmarkt wordt gehouden van 10:00 tot 17:00 uur.
  • De kraamhuur dient u bij vooruitbetaling te voldoen.
  • Inschrijving uitsluitend via de pagina "inschrijven" op deze website.
  • Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging/factuur en verschijnt uw naam op de pagina "deelnemers" van deze website.
  • Na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief.
  • Begin juni ontvangt u per email de laatste bijzonderheden. Deze informatie verschijnt ook op deze website.
  • Heeft u een eigen website geef hiervan het webadres door. Wij maken dan gratis een link naar uw pagina´s.

Zie voor verdere regels het reglement

Correspondentie bij voorkeur per E-mail.