Reglement voor de Barendrechtse Kunstmarkt

 

 1. Inschrijvingen uitsluitend via het inschrijfformulier op de website. Alleen inschrijvingen gedaan via het internet worden in behandeling genomen.
 2. De organisatie behoudt zich het recht voor om ontvangen inschrijvingen, ongeacht de volgorde van binnenkomst, naar eigen goeddunken voor deelname te selecteren teneinde de kwaliteit en de diversiteit van de kunstmarkt te waarborgen. Er is tegen het besluit van de organisatie geen beroep mogelijk.
 3. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde server of die van een derde partij. De informatie wordt niet met derden gedeeld.
 4. Deelnemers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht van toewijzing.
 5. De huurprijs voor een kraam bedraagt € 49.50  Na ontvangst van de kraamhuur is de inschrijving definitief. De huurprijs dient binnen 30 dagen na factuur, doch uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de kunstmarkt te zijn overgeboekt op bankrekening van de organisatie. Als geen betaling is ontvangen plaatsen wij geen kraam.
 6. Er bestaat geen recht op terugbetaling van het inschrijfgeld indien u na toewijzing van uw inschrijving annuleert of niet op de kunstmarkt aanwezig bent of kunt zijn.
 7. De openingstijd van de Kunstmarkt is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Deelnemers kunnen hun kraam inrichten vanaf 8.00 uur. Van 10.00 tot 17:00 uur mogen er geen auto's meer op de markt.
 8. De kramen worden voorzien van een wit dakzeil. Tafels in de zaal "de Ontmoeting" hebben geen dakzeil
 9. Goed verzorgde uitstraling: deelnemers zijn verplicht een kleed om over het tafelblad van de kraam te leggen en moeten ook voor langs het tafelblad "afrokken"
 10. Achterzeilen zijn toegestaan maar niet in de kleur oranje. 
 11. Uitstallen naast de kraam is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan. 
 12. De organisatie behoudt zich het recht voor om een kraam terug te nemen en de deelnemer de toegang te ontzeggen, indien de inhoud van de kraam niet overeenkomstig de aanmelding is. Er mogen geen andere producten dan kunst worden aangeboden of verkocht.
 13. Kramen die om 10.45 uur niet in gebruik zijn genomen, terwijl er geen bericht van oponthoud is doorgegeven op telefoonnummer 0613995666, worden door de organisatie vergeven.
 14. De kramen moeten tot 16:45 uur ingericht blijven en uiterlijk 17.30 uur zijn ontruimd.
 15. De deelnemer dient bij het verlaten van de markt de kraam en de plaats volledig schoon achter te laten.
 16. De organisatie kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade aan werken en/of goederen van de deelnemers.
 17. De deelnemers dragen zelf zorg voor de verzekering van hun werken; de organisatie heeft slechts een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid.

klik hier voor de plattegrond